de Kleine Boerderij

De Kleine Boerderij is een mooi stukje van Moeder Aarde in het Brabantse land dat we met een aantal mensen ingericht hebben als ceremoniële plek, ontmoetingsplek en kleine camping.

de plek

De plek

De Kleine Boerderij is een ceremoniële plek. We hebben een zweethutveld met twee zweethutten; een grote Noord-Amerikaanse hut en een kleine Keltische hut. De komende tijd gaan we het veld uitbreiden met twee extra zweethutten. Daarnaast hebben we een Mongoolse yurt waar workshops gehouden kunnen worden.

De Kleine Boerderij is een kleine camping. De yurt kan gehuurd worden voor overnachtingen en daarnaast vind je op het terrein een blokhut en een caravan waarin je kunt overnachten. Ook hebben we een aantal kampeerplaatsen waar je je eigen tent of caravan neer kunt zetten.

De Kleine Boerderij is een ontmoetingsplek. Je kunt alleen of met een aantal mensen langskomen om te genieten van de natuur en de omgeving. Er is een centrale vuurplek waar je ’s-avonds rondom het vuur kunt zitten en kunt genieten van het gezelschap.

De Kleine Boerderij heeft een aantal moestuinen waar we onze eigen groenten verbouwen. In de kruidentuinen staan keukenkruiden en medicinale kruiden. Fruit en noten groeien in overvloed. We proberen op het terrein zo veel mogelijk gebruik te maken van principes uit de permacultuur en voedselbosbouw (forestgardening).

Op de Kleine Boerderij vind je Gabriel’s Theehuis, waar je thee kunt drinken uit onze kruidentuinen. Ook bieden we in het theehuis producten aan uit de moestuin en de boomgaard en vind je er uniek sjamanistisch handwerk.

De Kleine Boerderij is volop in ontwikkeling en het verder creëren van onze plek doen we graag samen met andere mensen, zodat het een plek is die blijft groeien en ontwikkelen.

© 2018 de Kleine Boerderij