de Kleine Boerderij

elisabet

Mijn naam is Jessika. Ik ben 43 jaar en moeder van een prachtige zoon, Gabriel. Ik heb Culturele Antropologie gestudeerd en na mijn studie heb ik twee jaar in Bolivia gewerkt. Na mijn terugkeer in Nederland ben ik gaan werken voor de overheid. In januari 2012 is bij mijn zoon PDD-NOS vastgesteld. Ik heb er toen voor gekozen om mijn baan op te zeggen, zodat ik hem de aandacht kon geven die hij nodig had. We hebben in de afgelopen 5 jaar een lange weg afgelegd, maar sinds een paar weken lijken we eindelijk de juiste plek voor hem te hebben gevonden.

Door de ontwikkelingen in mijn leven ben ik opleidingen voor autisme coaching, kindercoaching en lifecoaching gaan volgen en vanaf februari 2017 ben ik gestart met mijn praktijk Natuurkracht Coaching. Ik coach volwassenen en kinderen en maak daarbij o.a. gebruik van natuurwijsheid, outdoor- en wandelcoaching, sjamanistische coaching en eco-art therapie.

In 2011 heb ik een jaartraining gedaan bij de School voor Sjamanisme en daarna ben ik me toe gaan leggen op zweethutten. Eerst als vuurhoeder en sinds 2015 ook als watergieter. Mijn kennis en interesse ligt op het gebied van Keltisch sjamanisme en in samenwerking met Elisabet is er een zweethutceremonie ontstaan op basis van het Keltisch levenswiel. Wij leiden Keltische zweethutten rond de jaarfeesten Samhain, Imbolc, Beltaine en Lughnasad.

Daarnaast ben ik bezig met de ontwikkeling van diverse workshops (Keltisch sjamanisme, mythische verbeelding, vrouw en ecologie, medicinale kruiden) en wil ik ook graag een co-creatiegroep starten waarbij samengewerkt wordt op het gebied van sjamanisme van eigen bodem. Tenslotte doe ik nog aan houtbewerking en maak ik sjamanistische voorwerpen die verkocht zullen worden in onze boerderijwinkel.

jessica
kassandra

Mijn naam is Kassandra en ik ben een medicijnvrouw met hart en ziel. De sjamanendrum en de plantenwereld zijn mijn medicijn. Ik werk met een rustige, zachte, liefdevolle kracht.

Ik geef workshops zoals ‘Maak je eigen sjamanendrum’, ‘De kracht van tabak’, Plantmeditaties en Vrouwen(drum)cirkels.

Ik geef diepgaande, transformerende ceremonies met teacherplanten.

Verder maak ik sjamanendrums in opdracht, afgestemd op de wensen en energie van de persoon.

Mijn naam is Sergej. Sinds mijn vroegste jeugd ben ik altijd graag in de natuur geweest. Na vele omzwervingen ben ik uiteindelijk terecht gekomen op De Kleine Boerderij. Voor mij is dat een plek waar ik volop kan genieten van de rust, de stilte, de diertjes, alles wat groeit en bloeit... Maar ook het werken op het land hoort er bij; zoveel mogelijk zelfvoorzienend leven is het uiteindelijke doel.

Samen werken we er aan om van De Kleine Boerderij een plek vol verwondering, ceremonie, natuurbeleving en ontmoeting te maken. Daarnaast ben ik al meer dan 10 jaar Fire Keeper en begeleid ik sinds 2014 ook zweethutten. Ook vervaardig ik ceremoniële voorwerpen (Talking Sticks, Medicine Bags, smudgeveren, hangers, kettingen, etc) en werk ik graag met hout. Ceremonie, en leven in harmonie met het Groot Mysterie en Moeder Aarde, dat is waar ik blij van word!

© 2018 de Kleine Boerderij